Tipping på nett!

19/01/2011

Fordeler ved å Tippe på nett:

Det å tippe på internett er en fordel for alle som liker å plassere spill på ulike arrangement, spilleselskapene har sett en enorm økning i aktive kunder som plasserer sine tippekuponger på nett. Mange velger nå å levere spill på internett istede for å levere den gode gamle tippekupongen på kiosken på hjørnet.

Norsk Tipping har fått konkurranse

Etter at internett ble allemannseie har det blitt veldig mye enklere å plassere sine odds spill på internett, dette har ført til at Norsk Tipping har fått en ny konkurrent: Internettbaserte spilleselskaper, casino tilbydere og bookmakere. Internettbaserte spilleselskaper tilbyr som oftest høyere odds, bedre utvalg og odds bonus. Norsk Tipping har i lang tid hatt monopol på det norske spill markedet, denne tiden er for lengst over. Nå er det tipping på nett som gjelder, alle som har internett og er over 18 år har muligheten til å plassere spill på internett til en langt bedre odds enn hva man er vant til. Norsk Tipping tilbyr riktignok en internett tjeneste også, men de kan rett og slett ikke konkurrere med internett baserte selskap når det kommer til markeder, odds og odds bonus.

Fordelene ved å spille på nett er som sagt mange, de fleste internettbaserte spillselskaper har større ressurser når det kommer til markeder og odds. Du vil også motta en odds bonus på ditt første innskudd hos de fleste spilleselskap, dette er rett og slett en “Takk” for at du valgte nettopp dette spilleselskapet. Konkurransen er hard og du vil finne gode tilbud, da er det ditt valg og med hjelp av Tipperesultater.com så finner du den bookmakeren som passer nettopp for deg. I tillegg til å tilby odds bonus på første innskudd kjører de fleste spilleselskaper kampanjer med jevne mellomrom, dette kan være alt fra konkurranser der man kan vinne billetter til fotballkamper og pengepremier til små lojalitetsbonuser som man får når man gjør innskudd.

Hva gjør vi for å hjelpe deg til å velge den bookmakeren som passer for deg? Jo, vi har omtaler over kun seriøse spilleselskaper som fortsatt tilbyr norske kunder sine tjenester. Hos alle spilleselskapene vi har listet opp og omtalt hos oss kan du fortsatt gjøre innskudd og uttak med ditt Visa kort.  Alle spilleselskap vi har listet opp tilbyr den absolutt beste odds bonus og er 100% trygge selskaper med en god og stabil økonomi. Vi er spesielt varsom med hvilke spilleselskaper vi velger å liste opp og anbefale da vi har lang fartstid i bransjen og vet hvor mye sikkerhet og trygghet betyr for deg som spiller på nett. Tipperesultater.com leverer også live resultater, omtaler, artikler, oddstips og oppsummeringer.  Vi er din komplette guide til å tippe på nett. Dette er en side skapt av spillere for spillere.

Nå som det er fritt fram for alle å spille på internett florerer det i useriøse spilleselskap og tilbud, vi har valgt våre samarbeidspartnere ut ifra erfaring og sikkerhet. Vi inngår kun avtaler med trygge og sikre spilleselskap som tilbyr våre kunder det absolutt beste produktet og sikkerheten. Vi håper du finner det spilleselskapet som passer for deg, og at du tar i bruk våre spesial tilbud fra aktørene og får maksimalt igjen for å spille på nett.

Du kan tjene mye på å plassere dine spill på nett til en generelt høyere odds og med en odds bonus. Langoddsen er et konsept som Norsk Tipping har hatt i en lang rekke år, og som har vært de spilleglades valg i en årrekke. Hva med å plassere dine spille fra godstolen til en høyere odds enn det du får ved å tippe på tradisjonell måte? Eller enda bedre, spill på kampen fra godstolen mens du ser den på tv!.

Livebetting

Dette er et konsept som har blitt veldig populært de seneste årene på nett, du kan plassere dine spill mens kampen spilles. Oddsen justeres av bookies som sitter å følger med på kampen og sørger for at du kan ta spillopplevelsen til et nytt nivå. Betsson har nylig lansert sin nye livebetting klient som er et stort steg foran. Betsafe satser hardt på utvikling av sin nye livebetting klient, dette betyr at markedet for dette er stigende og populært. Det å spille på en kamp mens man ser kampen live fører til at man får en spenning som  ikke kan sammenlignes med noe som Norsk Tipping kan tilby.  Du kan tilogmed spille live på kampen mens du er på stadioen og følger kampen Live. Kombiner dette med en odds bonus for å øke din spilleopplevelse på nett. For å lese omtaler av alle spilleselskapene som tilbyr Livebetting kan du gå til “Omtaler”.

Tags: betsafe, betsafe odds bonus, betsafe oddsbonus, betsson bonus, betsson odds bonus, langoddsen, Livebetting, odds bonus, oddsbonus, oddsbonuser, tippe på nett, tippekupong, tipperesultater, tipping på nett